39.00

Ο Αχιλλέας στην ελληνική μυθολογία ήταν ο κεντρικός αλλά και ο γενναιότερος ήρωας της Ιλιάδας του Ομήρου. Ο Αχιλλέας ήταν γιος του Πηλέως, βασιλιά των Μυρμιδόνων και της Νηρηίδας Θέτιδος. Η Θέτις προσπάθησε να κάνει τον Αχιλλέα άτρωτο, βουτώντας τον στα νερά της Στύγας, όμως πιάνοντας τον από τη φτέρνα, τον άφησε τρωτό σ’ αυτό το σημείο.  Τον Αχιλλέα με τη βοήθεια του Απόλλωνα τον σκότωσε ο Πάρις στον Τρωικό πόλεμο χτυπώντας τον στη φτέρνα.

Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: ,
Περιγραφή

Ο Αχιλλέας, στην ελληνική μυθολογία ήταν ο κεντρικός αλλά και ο γενναιότερος ήρωας της Ιλιάδας του Ομήρου. Ο Αχιλλέας ήταν γιος του Πηλέως, βασιλιά των Μυρμιδόνων και της Νηρηίδας Θέτιδος. Η Θέτις προσπάθησε να κάνει τον Αχιλλέα άτρωτο, βουτώντας τον στα νερά της Στύγας, όμως πιάνοντας τον από τη φτέρνα, τον άφησε τρωτό σ’ αυτό το σημείο.  Τον Αχιλλέα με τη βοήθεια του Απόλλωνα τον σκότωσε ο Πάρις στον Τρωικό πόλεμο χτυπώντας τον στη φτέρνα.

Τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα με πράσινη ή μαύρη οξείδωση και έχουν βερνίκι μετάλλου, ώστε να προστατεύονται από τη φθορά του χρόνου.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες
Βάρος 0.450 kg
Διαστάσεις 17 x 10 x 6 cm
Χρώμα

Material

Ορείχαλκος

Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “”